Τροφές με βάση το κρέαςΥγιεινά σνακΧΡΗΣΙΜΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Legendary Veal Entrecote (Ειδικό Μαρινάρισμα)

5/5 - (10 votes)

Πώς να φτιάξετε τη θρυλική συνταγή για βόειο κρέας Entrecote (ειδικό μαρινάρισμα);

Προσθήκη σημείωσηςΕκτύπωση συνταγής

Γεια σε όλους ????

Ετοιμαστείτε για μια σούπερ μαλακή, αλλά λαχταριστή συνταγή με μοσχαρίσιο κρέας ribeye.

⭐️✔️θρυλικό μοσχαρίσιο εντρεκότα????‍????????Με 6 ώρες Μαρινάρισμα????????

????Για ορισμένα κρέατα, η διαδικασία μαριναρίσματος είναι πολύ σημαντική. Σε αυτή τη συνταγή, θα σας παρουσιάσω μια τρυφερή παρουσίαση κρέατος εφαρμόζοντας όσο το δυνατόν περισσότερο μια βασική διαδικασία μαριναρίσματος.

Ας ξεκινήσουμε αμέσως.

  1. Όλα τα υλικά που προδιαγράφονται για τη διαδικασία μαριναρίσματος προστίθενται σε ένα βαθύ και επίπεδου πυθμένα κατά προτίμηση ατσάλινο δοχείο. (Τα σκόρδα θρυμματίζονται και προστίθενται) Το κρέας τοποθετείται στο τελευταίο, τρίβεται καλά για να περάσουν οι γεύσεις στο κρέας. ⭐️????
  2. ????Ένας από τους πιο σημαντικούς λόγους για τους οποίους προτιμάμε το βαλσάμικο ξύδι. Ο λόγος είναι ότι η ευκρίνεια σε αυτό είναι πιο αποτελεσματική / αποτελεσματική λόγω του τύπου σταφυλιού που χρησιμοποιείται. Τις περισσότερες φορές, το βαλσάμικο ξύδι προτιμάται για τα κόκκινα κρέατα. Το σκόρδο μεταφέρεται σε όλο το κρέας με τη βοήθεια των χεριών μας. Το φρέσκο ​​θυμάρι τοποθετείται κοντά στο κρέας και διατηρείται στο ψυγείο για 6 ώρες σκεπασμένο με μεμβράνη.
  3. Σε αντικολλητικό, κατά προτίμηση μαντεμένιο τηγάνι, αφού ζεσταθεί το τηγάνι. (είναι πολύ σημαντικό το τηγάνι να είναι ζεστό – διαφορετικά το κρέας δεν θα δώσει το επιθυμητό αποτέλεσμα) Το κρέας μας πρώτα σφραγίζεται πάνω κάτω για 1-2 λεπτά. Αυτή είναι μια τυπική και πολύ σημαντική διαδικασία που εφαρμόζεται για να διατηρείται όλος ο χυμός του κρέατος μέσα σε αυτό. ⭐⭐
  4. Το ασφράγιστο κρέας στεγνώνει, χάνει νερό και δεν μπορεί να δώσει την επιθυμητή γεύση. ????
  5. Στη συνέχεια, μπορείτε να προσαρμόσετε τη διαδικασία μαγειρέματος για 10-12 λεπτά σύμφωνα με το γούστο σας χωρίς να στεγνώσει πολύ το κρέας. Είναι σημαντικό να μην πιέζετε ποτέ το κρέας κατά το μαγείρεμα και να προσφέρετε όσο το δυνατόν πιο ομοιόμορφο μαγείρεμα.

Οι διαστάσεις μπορούν να πολλαπλασιαστούν αυξάνοντας.

Καλή όρεξη. ????‍????????

Σημείωση: Το σύντομο βίντεο της διαδικασίας μαγειρέματος είναι διαθέσιμο στη σελίδα μου στο Instagram, σας προτείνω να το παρακολουθήσετε. ????

Συνταγή Legendary Veal Entrecote (Special Marination) με φωτογραφία

Legendary Veal Entrecote (Ειδικό Μαρινάρισμα)Legendary Veal Entrecote (Ειδικό Μαρινάρισμα)
Legendary Veal Entrecote (Ειδικό Μαρινάρισμα)Legendary Veal Entrecote (Ειδικό Μαρινάρισμα)
Legendary Veal Entrecote (Ειδικό Μαρινάρισμα)Legendary Veal Entrecote (Ειδικό Μαρινάρισμα)

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Back to top button